overzicht
In 1987 begon Joep Bindels aan de Kwietheuvel in Venlo een maaltijdservice. Inspringend op de opkomst van de magnetron in de jaren tachtig begon hij met het ambachtelijk produceren van vers gekoelde kant-en-klaar maaltijden, te bereiden in magnetron en oven. Het doel was om een maaltijd te bereiden die qua kwaliteit superieur was aan de kant-en-klaar maaltijden van die tijd. Voorop stonden eerste klas grondstoffen en het kleinschalig produceren van de gerechten. Deze ambachtelijke bereiding is een procédé waarbij alle belangrijke bouwstoffen als vitaminen en mineralen behouden blijven én het gerecht zijn oorspronkelijke versheid bewaart. De maaltijd blijft zo vers door ze direct na de bereiding terug te koelen en dan zuurstofarm te verpakken. Dit levert een uitgebalanceerde en complete kant-en-klaar maaltijd op. Nu, 25 jaar later is CuliVite Maaltijd-service.nl verhuisd met hun productiekeuken naar Gennep en uitgegroeid tot een naam in de regio die garant staat voor kwaliteit. Ondanks de groei van het bedrijf heeft Joep altijd het hoge kwaliteitsniveau van de maaltijden weten aan te houden. Kleinschalig produceren en eerste klas grondstoffen zijn de pijlers waar onze filosofie op rust. CuliVite participeert tegenwoordig ook in projecten van wijkgerichte aanpak. Als maatschappelijk betrokken ondernemer wil Joep hier zijn steentje bijdragen aan de sociale cohesie binnen de wijken. Ook de komende jaren gaat het team bij CuliVite Maaltijd-service.nl zich weer inzetten om een heerlijke en gezonde maaltijd bij u thuis af te leveren. Mét de hoge kwaliteit die u van ons gewend bent. Lekker makkelijk. Lekker vers. Smakelijk eten! Joep Bindels
aanbieding