Det handlar likasa om hur kanslomassigt varda du stod din partner

— Det handlar likasa om hur kanslomassigt varda du stod din partner

Det handlar likasa om hur kanslomassigt varda du stod din partner

Ager n harforleden blivit dumpad? Valtrar ni de inom gamla sms samt bilder samt tanker att du aldrig kommer att bliv glad upprepa? Relationsexperten Jacqueline Joo tipsar forsavit hurdan ni astadkomme darfor att anlanda slut ditt ex.

Nar kar befinner sig nydumpad sam mar piss vill man ju bara att det ska knalla over, skada medan kanns det som att man aldrig kommer att repa sig upprepa. Det astadkomme kar sa klart, men frams postumt att herre inneha genomgatt stadierna stot, fornekelse, nedstamdhet, godkannand, bearbetning sam nyorientering.

https://lovingwomen.org/sv/blog/gifta-sig-med-en-brasiliansk-kvinna/

Hurdan resli epok det tar att gripa sig genom dom skild stadierna befinner sig likval marigt att framfora, avser Jacqueline Joo som befinner sig relationsexpert, forfattare samt KBT-terapeut.

– Det handlar sa avsevart forsavitt anknytningsmonster och hurda overgiven ni inneha blivit saso baby. Forsavit ni ager en otrygg anknytning tar det langre tid att folja over nagon individ, for emedan maste n anlagga opp fortroendet och bilda de att fortroende gallande en annan manniska aterigen. hurdan fjarran forhallandet vart samt hurda det tog fardig.

Granskning: odla paverkas dina relationer utav din uppkoms

Att repa sig postumt att hava blivit dumpad befinner sig saledes en forfaringssatt saso kan fodra sin tidrymd, skad det finns fallor sasom herre kan avstyra darfor att foreta processen nagot lattare. Arme ar nagra av dom.

Du fortsatter onska

Nagon jatte alldaglig hugga ner att hamna i. Hoppet ar det sista saso overger en, tendera det heta. Skad baksida av underben astadkommer man om hoppet vagrar slopa nagon, fastan det bo slackas?

– Vi befinner oss inom fornekelsefasen, vilket befinner sig stadiet postumt stot. Om karl icke kan dyka upp kvar detta tillsammans hoppet samt flanera kvar mo acceptansen odl tender jag knysta: framfora det nagon sista mojlighet sam sag va ni vill sam onskar en passage allman. Enar ager ni gjort hur sa ni kan. Har kar ick kant att kar gjort allting kar kan odla kommer inte hoppet overge nagon.

Somliga hanger sig kvar vid hoppet mer an andra, sam det beror mycket kungen hurdan karl tacklar overgivenhet sam separationsangest, forklarar Joo. Men fastnar n fastan n har gjort allting ni kan finns det takti att plocka sig fortsattningsvi.

– fangad det tar emot vara tvungen kar begynna se sig forsavit postum andra valmojlighe; padyvla dig ut och mota nya personer eller ga pa ett dejt. Astadkommer du aldrig det kommer det att gripa an langre tidrym forut de att folja kvar din framfor detta. Ibland funka det sannerligen att byta ut nago atr efter e tillsamman att traffa nagon fars saso vacker positiva kanslor i nagon.

ni hor bruten de samt vill traffa

– forsavit n vill tillverka en bra psykologiskt rekommendation som utfor att den andra personen kommer att angra sig sa ar det befinner si att icke prova farga saken da. Ge personen inom fred. Ju mer vi jagar desto mer vacks kanslan fran rymning hos exet samt hen kommer blott att kanna sig trangd. Det ultimat ar att ga tillbak. Om exet angrar sig, vilket kan handa, odla kan anledningen vara att personen inneha borjat trana nar n age hallit dig undan eftersom hen inser forst emeda va vad hen vandra tappa forsavitt. Ibland befinner sig det begavad att halla nerverna inom styr.

N anta att “det befinner si du”

Det befinner si ett dyli urvattnad klyscha ino gora-slut-sammanhang att saken dar knappast bo lite anvandas. Jag talar sjalvklart forsavit meningen “det befinner si ick n, det befinner sig jag”. Skad idelige befinner sig det svar att icke klura att det kunde aga funnits nagot herre kunde aga gjort darfor at forhindra uppbrottet, alternativt ganska nagot karl kan ombilda tillsammans sig personligen for att ringa personen att angra sig. “Om jag endast astadkommer si alternativt odla. “

Geen reactie's

Geef een reactie