Chicken Fajita Salad

enhanced-18014-1461099246-2

INGREDIËNTEN
Voor 2
2 eetlepels koolzaadolie
1 zonder been kippenborst zonder vel
1 rode paprika , in dunne plakjes
1 gele paprika , in dunne plakjes
1 middelgrote ui , in dunne plakjes
1 theelepel zout
1 theelepel chilipoeder
1 theelepel komijn
1 theelepel knoflookpoeder
3 eetlepels olijfolie
3 eetlepels limoensap
1 theelepel bruine suiker
1 theelepel chili vlokken
1 theelepel zout
1 krop romaine sla, fijngesneden
1 avocado , gesneden
VOORBEREIDING
Verhit de olie in een pan op matig hoog vuur . Kook de kip, paprika , ui , zout , chilipoeder , komijn en knoflookpoeder gedurende vijf minuten , onder voortdurend roeren. Flip de kip en bak nog vijf minuten , tot de kip gaar is en fruit zijn enigszins zacht . Haal van het vuur en snijd de kip in reepjes .
In een kleine kom , combineer de olijfolie , limoensap , bruine suiker , peper en zout , roeren tot gelijkmatig gemengd .
In een grote kom , meng de romaine sla met de kip , paprika en ui , avocado en dressing. opdienen!

 

 


http://www.buzzfeed.com/tasty