disclaimer

De site foodroute.nl/venlo is met grote zorg samengesteld en ontwikkeld. Echter kunnen onjuistheden voorkomen. foodroute.nl/venlo is op geen enkele wijze aansprakelijk, noch kan verantwoordelijk gehouden worden voor welke gelden schade dan ook welke voortvloeit uit de door foodroute.nl/venlo verstrekte informatie of de door de bezoekers geplaatste beoordelingen of teksten.

De op de website geplaatste lezerrecensie geven uitsluitend de persoonlijke mening weer van de betreffende inzender. foodroute.nl/venlo is op geen enkele wijze verantwoordelijk en aansprakelijk voor de inhoud van deze recensies. Het gebruik van foodroute.nl/venlo is voor eigen risico van de bezoeker. Het maken van bepaalde keuze op basis van gelezen informatie is daarmee ook volledig voor eigen risico.

Deze website bevat veel links naar websites van derden. foodroute.nl/venlo is vanzelfsprekend op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud van de sites waar naartoe gelinkt wordt. foodroute.nl/venlo verkoopt, ruilt of verhuurt geen persoonlijke data aan derden, tenzij wij u uitdrukkelijk schriftelijk om toestemming hebben gevraagd.