overzicht
Sfeer
U merkt aan alles dat restaurant Valuas het visitekaartje van het familiebedrijf is. Stijlvol en eigentijds ingericht, warm en toegankelijk met veel privacy. Hier geniet u van de smaakvolle gerechten van Eric Swaghoven en het gastheerschap van Marcel Swaghoven. Dat de broers het heerlijk vinden om gasten te verwennen en dat ze veel plezier hebben in hun werk is te merken. Hier een lach, daar een kwinkslag en dat ziet u ook op uw bord terug, want op het Valuasbord schijnt altijd de zon. Eric omschrijft zijn kookstijl als modern Frans met internationale accenten en hij verwierf er in 2005 een Michelinster mee.
Bron van het genieten
Middelpunt en eyecatcher van het restaurant is de Bron van het Genieten, de langwerpige tafel met de waterbron. Vanaf daar worden de gerechten die uit de keuken van Eric komen aan tafel uitgeserveerd en geniet u van al het lekkers dat Valuas u biedt. In de zomer verwennen we u graag op ons mooie terras met uitzicht over de Maas, natuurgebied de Maas Corridor en Venlo in de verte.