The Scelta Kitchen

Visited 3136 times, 1 vandaag

Heymansstraat 35, 5927 NP Venlo, Nederland

http://www.thesceltakitchen.com/

077-3241020

View Location in Map

Binnen deze inspirerende, innovatieve en dynamische omgeving is ook The Scelta Kitchen actief. Ons enthousiaste team van ‘professioneel verwenners’ combineert passie voor goede smaak, gastronomie en gastvrijheid in het bedenken, organiseren en regisseren van inspirerende meetings, effectieve zakelijke evenementen, memorabele bijeenkomsten en spetterende party’s voor particulieren. Binnen de muren van The Scelta Institute én op locatie (ver) daarbuiten.

 

Bent u opzoek naar een unieke locatie voor uw zakelijke of particuliere evenement? Vanwege de diversiteit aan ruimten, de flexibele inrichting en variëteit aan ideeën en ervaringen, zijn er legio mogelijkheden binnen The Scelta Institute.

Een greep uit onze mogelijkheden
Wij delen graag onze expertise en ervaring van 20 jaar evenementen organisatie voor het ontwikkelen en feilloos uitvoeren van effectieve evenementen. Úw evenementen! Weten dat creatief zijn ‘om creatief te zijn’ de grootste valkuil is. Wij zetten onze creativiteit in om de vertaalslag te maken vanuit uw doelstelling naar een event concept dat zich geeft op rendement. Úw rendement!

Evenementen zijn namelijk in beginsel niet ‘leuk’. Evenementen gaan verder dan bitterballen. Het gaat om de diepere betekenis en doelstelling die u wilt bereiken met een evenement. Wij zien evenementen dan ook primair als een vorm van live communicatie. Belangrijk onderdeel van uw communicatiemix. Een middel waarmee u uw relaties kunt raken in het hart. En dat bereik je alleen via het realiseren van belevingen met relevante inhoud en een effectieve programmering. Op die manier wordt een evenement een een beleving, en belevingen blijven top of mind en laten een onwrikbare indruk achter op uw relaties. Dáár willen wij graag met u over praten. En met die bitterbal en de ‘leuke’ verpakking komt het dan altijd goed.

Naast evenementen inhouse bieden wij u ook catering op locatie. Omdat ieder hapje door uw gasten weer moet worden ervaren als pure smaaksensatie, staan smaak, gezondheid en kwaliteit centraal in ons catering concept.

Meer Restaurants

0614362229

Oude Markt 8, 5911 HG Venlo, Nederland

Maandag: gesloten Dinsdag: gesloten Woensdag: 15:00 - 19:30 Donderdag: 16:00 - 21:00 Vrijdag: 16:00 - 22:00 Zaterdag: 16:00 - 22:00 Zondag: 15:00 - 20:00

Voeg uw Recensie toe

You must be logged inGeef een reactie