De Bekkerie

Visited 5341 times, 3 vandaag

Heymansstraat 128A, 5927 NS Venlo, Nederland

View Location in Map

knop3

De lunchroom
De lunchroom is het hart van de Bekkerie! Kom genieten van een heerlijke kop koffie met gebak, een borrelhapje, een 12-uurtje of een uitgebreide lunch bereid door onze deelnemers, vrijwilligers en medewerkers. Onze menukaart wisselt per seizoen. Bij mooi weer is het terras geopend.

Bekijk hier onze menukaart!

De lunchroom is elke dag geopend van 10.00 tot 18.00 uur, ook in het weekend! Buiten de openingstijden kunt u op verzoek ook komen dineren, ontbijten of een feest vieren zoals een bruiloft, receptie of bedrijfsborrel. Alles is mogelijk bij de Bekkerie!

advertentieHigh-Tea
Kom en geniet van een uitgebreide High Tea met heerlijke zoete en hartige lekkernijen zoals sandwiches, muffins, bonbons, ragout en nog veel meer…

Italiaanse avond
Laat je culinair verrassen door een breed scala aan heerlijke Italiaanse hapjes tijdens onze Italiaanse avond. Je krijgt een menu voorgeschoteld met heerlijke kleine hapjes waar je de hele avond van geniet.

Eetpunt
Gezellig samen tafelen en de laatste nieuwtjes bespreken? Kom dan gezellig mee-eten bij de Bekkerie. Speciaal voor de bewoners uit de wijk, maar ook bewoners buiten de wijk, wordt er een menu samengesteld dat wekelijks wordt bereid.

Barbecue met kok
Gezellig barbecuen met vrienden, familie, collega’s of wie dan ook! De barbecue wordt verzorgd door onze kok, dus u kunt lekker eten en gezellig bijpraten. Wij maken met deze speciale barbecue uw maaltijd tot een waar barbecuefeest!

Catering
Voor elke gelegenheid kunt u heerlijke hapjes en gerechten bestellen die door de medewerkers van de Bekkerie worden klaargemaakt en geleverd. Denk bijvoorbeeld aan heerlijke zelfgemaakte soep of rijkelijk belegde broodjes. Uw bestelling kan bezorgd worden en op verzoek doen we ook nog de afwas voor u.

Broodjesservice
Bij de Bekkerie kunt u heerlijke belegde broodjes bestellen. Om mee te nemen voor onderweg, voor thuis of op je werk. Download hier de bestellijst!

Toffe Dag
Wij bieden arrangementen in combinatie met de gezelligheid van de Bekkerie. Een culinaire route fietsen of wandelen, een avond vol spellen zoals ‘De jongens tegen de meisjes’, ‘Wie is de mol’ of ‘Minute to win it’. Of een potje paintballen in The Underground: de eerste ondergrondse reball-kelder van Limburg!

Meer Restaurants

077 - 351 58 30

Kwartelenmarkt 12, 5911 HZ Venlo

Maandag Gesloten Dinsdag 17.00 - 22.00 uur Woensdag 17.00 - 22.00 uur Donderdag 17.00 - 22.00 uur Vrijdag 17.00 - 22.00 uur Zaterdag 11.00 - 22.00 uur Zondag 14.00 - 22.00 uu

Voeg uw Recensie toe

You must be logged inGeef een reactie