Enfin Venlo

Visited 3272 times, 1 vandaag

Parade 19, 5911 CA Venlo, Nederland

http://www.restaurant-enfin.nl/

077-3541201

Woensdag Diner (17:00 – 22:00 ) Donderdag Diner (17:00 – 22:00 ) Vrijdag Diner (17:00 – 22:00 ) Zaterdag Diner (17:00 – 22:00 ) Zondag Diner (16:00 – 22:00 )

View Location in Map

“De wens heeft altijd bestaan om een eigen restaurant in mijn eigen stad te beginnen. Bij voorkeur op de Parade. Dat is toch de straat waar op het gebied van horeca veel gebeurd. Er zijn altijd mensen. Toen ik hoorde dat Humprey’s stopte, heb ik direct contact opgenomen. Eigenlijk waren we er snel uit. Op 1 oktober kregen we de sleutel en ruim een week later was de zaak open.”

Enfin is een etablissement dat duidelijk iets toevoegt aan het uitgaanscentrum van Venlo. Eigenaar en kok Pim de Bruin heeft in zijn rijke carrière in veel zaken van naam en faam gewerkt. Niet alleen was hij in dienst bij een aantal toprestaurants in Zwitserland en Liechtenstein, tevens vertoonde hij zijn kookkunsten bij gerenommeerde zaken als Belvedère in Nijmegen, Kasteel Elsloo en Saur in Den Haag. Ook had hij de leiding over zijn eigen restaurant ’t Oud Klooster in België. Een schat aan ervaring dus die hij nu weer meeneemt naar Venlo.

Zijn partner Marion is verantwoordelijk voor een vakkundige bediening. Jarenlang deed ze ervaring op in diverse horecazaken zoals Chez Philippe. “Alles moet vanaf dag 1 kloppen. Niet alleen de keuken en de entourage, maar zeker ook de bediening. Daarmee valt of staat je zaak. Wie geen goede bediening heeft, zal dit altijd blijven achtervolgen.”

Voor Pim en Marjon is het belangrijk dat zijn gasten van bijzonder eten kunnen genieten in een aangename sfeer. Een sfeer die hij zelf vergelijkt met een bistro of brasserie. “We hopen dat het vooral ongedwongen is en zeker niet te chique. Een sfeer waarin mensen zich thuis voelen. Het is fijn als de gasten na het eten in de zaak blijven om lekker na te tafelen en te genieten met een goed glas wijn of cognac. Uit eten moet plezierig en ontspannen zijn. Haasten hoort daar zeker niet bij.”

Het niveau van gerechten zal volgens de Bruyn iets hoger zijn dan in het gemiddelde Venlose restaurant, maar qua prijs wil hij niet te hoog inzetten. “Het moet voor veel mensen aantrekkelijk zijn om van ambachtelijke en culinaire hoogstandjes te genieten.” Als gepassioneerde liefhebber geniet hij er zelf van om zijn gasten te verrassen van eigen gemaakte gerechten als zwezerik, paté of balkenbrij. “Ik geniet van het koken. Hopelijk geniet ons publiek op dezelfde manier.” Niet alleen voor diners, maar ook voor de lunch heeft Enfin voldoende mogelijkheden. “Wij bieden een speciale tweegangen lunch aan voor 25 euro. Deze gerechten wisselen elke dag.”

Het restaurant is geopend van woensdag tot en met zondag. Speciale reserveringen vanaf acht personen zijn op andere avonden ook mogelijk.

Meer Restaurants

077-3211399

Kwartelenmarkt 13, 5911 HZ Venlo, Nederland

Maandag 16.00 - 22.00u Dinsdag gesloten Woensdag gesloten Donderdag 16.00 - 22.00u Vrijdag 16.00 - 22.00u Zaterdag 16.00 - 22.00u Zondag 16.00 - 22.00u

Voeg uw Recensie toe

You must be logged inGeef een reactie