Bikmik

Visited 5655 times, 1 vandaag

Markt 27, Venlo, Nederland

http://www.bikmik.nl

077 3744925

dinsdag t/m zaterdag geopend vanaf 9:00 tot 18:00, Zondags vanaf 10.00 tot 18.00.

View Location in Map

Het is zoals gezegd niet alleen de sfeer die BikMik tot een bijzondere gelegenheid maakt. De menukaart biedt een verrassend aanbod van verse sneden brood, soepen, salades en kleine lekkernijen als brownie, smoothies en appeltaart. Alles met een passende prijs. Om ter plekke van te genieten of mee te nemen.Veertien soorten broodbeleg, vier verschillende smaken soep en vier diverse salades vormen de basis van de menukaart. Sandra: Het doel is om regelmatig het aanbod aan te passen aan hetgeen vers voorhanden is.

Zoveel mogelijk producten maken we zelf of kopen het in bij bedrijven die alles zelf maken, zoals onze kaasproducten van kaasboerderij Mertens uit Kessel. Als de basisproducten vers en goed van kwaliteit zijn, is je gerecht altijd goed van smaak. Smaak blijft uiteindelijk het allerbelangrijkste”.

Niet alleen rond lunchtijd is het goed toeven bij BikMik. Ook op andere uren van de dag kunnen klanten terecht voor een goede kop Italiaanse koffie (18e plek, 24e en 79e van Nederland), een goed getapt glas Brand bier of een lekker Portugees wijntje. We merken dat mensen aan het einde van de zaterdagmiddag speciaal hier naartoe komen om te borrelen en te kletsen. Een hapje, een drankje en gezelligheid. Het past uitstekend bij onze slogan:

Food to eat, Friends to meet

Food to eat, Friends to meet

bikmik

Meer Restaurants

077 374 54 85

Keizerstraat, Venlo, Nederland

Woensdag tot en met zaterdag vanaf 11.00 uur, zondag vanaf 13.00 uur. Maandag en dinsdag zijn onze rustdagen.

Voeg uw Recensie toe

You must be logged inGeef een reactie