Lina Boozz

Visited 2399 times, 2 vandaag

Jodenstraat 14A, Venlo, Nederland

http://www.linaboozz.com

06-14443657

View Location in Map

De Vinoteca ligt in het hart van Venlo, aan de Jodenstraat, met voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. Onze fysieke winkel in Venlo is ingericht op het ontwikkelen van uw smaak. Proef eerst voordat u koopt, dat kan bij ons, van donderdag tot zaterdag staat er een mooie selectie wijnen open die u kunt proeven. Hierdoor maken we het uitzoeken van uw favoriete wijn nog eenvoudiger.
U bent welkom en wordt begeleid om te kijken, ruiken en proeven welke wijn het best bij u en/of uw maaltijd past.

Wijnproeverijen

Vinoteca
Wijnproeverijen zijn gezellig, leerzaam en boeiend! In onze Vinoteca organiseren we proeverijen voor particulieren en bedrijven. Een wijnproeverij, eventueel met bijpassende hapjes van o.a. Trattoria Antonia of Qucina, is een prima gelegenheid om op ongedwongen wijze met vrienden, collega's of met zakelijke relaties uw wijnvoorkeur te bepalen.

Vanaf ± 8 personen kan er een wijnproeverij / workshop bij ons geboekt worden.
Kosten hiervoor zijn:

Standaard proeverij v.a. € 27,50
Thematische proeverij v.a. € 29,50
Workshop proeverij v.a. € 40,--
Diner (wijn centraal) tussen € 45,- / € 50,- All-In (samenwerking met partner-restaurants in Venlo: De Werf / Lanterna / Vains)
Masterclass v.a.€ 50,--

De prijzen zijn per persoon en inclusief 21% BTW, uitgaande van minimaal 8 personen per proeverij. Naborrelen? Geen probleem en kan in overleg, de kosten hiervoor zijn € 100,-- per uur en de opengetrokken flessen wijn. Tevens bestaat er dus de mogelijkheid de proeverij aan te vullen met antipasti / hapjes van de hierboven genoemde partners (€ 7,50 p/p extra). Overige wijn-gerecht combinaties (bijvoorbeeld wild- of aspergeselectie) kunt u kenbaar maken in het seizoen.

Proeverij op locatie
Desgewenst kan een wijnproeverij ook op locatie worden georganiseerd. Bij u thuis of op de werkplek organiseren wij dan in een informele sfeer een wijnproeverij. Wij nemen verder alles mee: glaswerk, proefformulieren, spuugbakken en eventueel bijpassende hapjes / kazen en natuurlijk schitterende wijnen. Wij kunnen een proeverij geheel naar uw wens invullen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met gijs@linaboozz.com of op telefoonnummer 06-14443657. Langskomen in de Vinoteca kan natuurlijk ook!

Meer Restaurants

Voeg uw Recensie toe

You must be logged inGeef een reactie